Galerie

Fleur de lumiere – pandantiv

Această prezentare necesită JavaScript.

Intr-una din vizitele mele la ei, nasa mea mi-a comandat un pandantiv, pentru  a-l purta la un eveniment la care trebuia sa participe.
In timp ce imi descria ca doreste sa fie luminos “cat mai luminoase culorile si vibrante, sa deschida, fara gri-uri” o raza de soare a intrat pe fereastra si s-a asezat frumos, inspirational, pe un tablou cu flori de camp, pictat in acuarele de catre nasul meu talentat.

“Il y a des fleurs partout pour qui veut bien les voir.” (Sunt flori peste tot pentru cine vrea sa le vada.) — H. Matisse

Imaginatia m-a dus imediat cu gandul la culorile si farmecul aparte al unei pajisti de munte cu flori vesele, rasfatate de soarele cald al verii.
Iar pandantivul a luat astfel forma unei flori de lumina, cu miez din perla Swarovski light gold si cu petale din cristale naturale de stanca si aventurin, inveselite de snururi de matase in culori deschise, vibrante.

Sa-l porti fericita, Nasa draga!

Pandantivul Fleur de Lumiere este unicat. Pot realiza in acelasi stil o alta Floare de lumina, pandantiv sau brosa, insa va arata diferit, devenind astfel unic, la fel ca si purtatoarea lui.

Reclame

2 gânduri despre „Fleur de lumiere – pandantiv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s